Adverteren: kwaliteit & bereik

ProductieProfs behoort tot de best bezochte websites in de Productie in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van ProductieProfs t.o.v. andere websites is dat het zich enkel richt op productie professionals en directie / bestuurders. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die door hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

ProductieProfs brengt productie professionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reacties) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan productiebedrijven of productie professionals is er de mogelijkheid om (op kennisniveau) in contact te komen met hun doelgroep.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ProductieProfs. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour: info@productieprofs.nl

ProductieProfs
Postbus 3317
4800 DH Breda
The Netherlands