Over Productieprofs

Het ProductieProfs Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat ProductieProfs bijdraagt aan een betere wisselwerking, kennisdeling en procesoptimalisatie tussen diverse productiebedrijven. Op verzoek van diverse productiebedrijven en productie professionals is deze netwerk & kennisportal opgericht.

Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar steeds snellere informatievoorziening,dan een online netwerk en kennisportal.  

ProductieProfs is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden productie professional of directeur / eigenaar is. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het platform geweigerd. Onze deelnemersadministratie controleert dit. Wel zijn er voor partners mogelijkheden om op (kennisniveau) met de doelgroep in contact te komen.

Gratis:

EXCLUSIEF: Wanneer u een productie professional bent of een directiefunctie heeft kunt u zich gratis registreren voor het interactieve platform (achter login). Bovendien ontvangt u 5x per maand gratis het digitale ProductieProfs Magazine met het laatste nieuws.

Donateur:

Daarbij is het voor uw productiebedrijf ook mogelijk om voor € 40,- per maand donateur te worden van ProductieProfs.

Als tegenprestatie kunnen zij naast plaatsing van hun logo en hyperlink (voor altijd) kostenloos hunpersberichten aanleveren en eventuele vacatures plaatsen op Productieprofs. De persberichten worden geplaatst op de website, verspreid in de e-mailnieuwsbrief en gedeeld op LinkedIn.