Arla Foods investeert 210 miljoen euro in Britse productie van mozzarella
bron: FoodPro Network
Arla Foods investeert 210 miljoen euro in de productie van mozzarella. Dat gebeurt in de productielocatie in Taw Valley in het zuidwesten van Engeland. Arla Foods zal er nieuwe technologie gaan inzetten die zorgt voor meer flexibiliteit en innovatiemogelijkheden om daarmee te voldoen aan de vraag van klanten die mozzarella op verschillende manieren verwerken. De technologie is gebaseerd op verschillende patenten en brengt het rijpingsproces terug van 14 dagen naar één.
De mozzarella die in Taw Valley wordt geproduceerd zal voor het grootste deel worden geëxporteerd naar klanten binnen de foodservice verspreid over de hele wereld. De bouw zal naar verwachting in 2026 worden afgerond en het jaar daarop zullen de eerste producten van de nieuwe fabriek geleverd kunnen worden. De investering zal geen invloed hebben op de twee andere mozzarellaproductielocaties van Arla Foods in Denemarken.
Laatste nieuws
-
16 mei Verduurzamen? Een kwestie van continu verbeteren!
-
15 mei Het recept voor de drielaagstaart die Supply Chain Planning heet
-
14 mei Gratis e-book over de voordelen van MAP
-
13 mei Plant & Productie Management, een vak apart
-
08 mei Nederlandse industrie produceert opnieuw minder
-
07 mei Voorkom een mollenspel, nagenoeg elk incident is een structureel oplosbaar probleem
-
06 mei De zin en de onzin van een masterplan in operations
-
02 mei Ook wanneer fabrikanten onder druk staan, is onderhoud belangrijk
-
01 mei Quality Assurance excelleert als geïntegreerd onderdeel van het totale bedrijfsproces
-
30 apr Afzetprijzen industrie zetten daling voort
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan